Zodra iemand uw website bezoekt, wilt u natuurlijk het liefst dat dit bezoek daadwerkelijk wordt omgezet in een contactmoment. De inrichting van uw website is daarin essentieel; alles dient op elkaar afgestemd te zijn. Zowel het ontwerp, de teksten en het gebruikte beeldmateriaal zijn allemaal onderdelen waarop de bezoeker zijn keuze baseert. Een ander belangrijk element is dat de bezoeker zo weinig mogelijk drempels moet tegenkomen om ook echt contact op te kunnen nemen. Maak kennis met bel-me-terug-sms: de klant laat zijn telefoonnummer achter en u ontvangt direct een sms met het contactverzoek!

Het bel-me-terug programma creëert op uw website een dynamische en aantrekkelijke manier om uw klant te bewegen contact met u op te nemen. Immers, de standaard contactformulieren hebben vaak meerdere invulmogelijkheden en wekken ergenis op het moment dat er (te veel) verplichte velden zijn: u loopt dan mogelijk toch de klant mis! Met dit sms-programma wordt de impuls van een klant gestimuleerd: even snel een telefoonnummer achterlaten is immers zo gebeurd. U ontvangt dit nummer per sms en u belt vervolgens terug wanneer het u uitkomt. Grote winst is natuurlijk dat u de klant dan persoonlijk spreekt, de voordelen hiervan laten zich raden.

De kosten van het versturen van een sms zijn nauwelijks hoger dan het versturen van een reguliere sms zoals u dit al jaren kent. Indien u een grote hoeveelheid sms’ jes aankoopt, dan betaalt u al snel minder dan 10 cent per ontvangen sms. En raakt uw tegoed op, dan ontvangt u natuurlijk tijdig een herinnering, zodat u ruim van te voren weer een nieuwe hoeveelheid sms’jes kunt aanschaffen.

Door gebruik te maken van het bel-me-terug-sms programma bent u een stap dichterbij het leggen van contact met uw website-bezoeker! Neem voor meer informatie contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Rate this post