asnbankNuances gaat bewust om met de samenleving. Dit uit zich onder andere in het gebruik van groene stroom, bankieren bij de ASN Bank en het op andere manieren inzetten voor de goede dingen in het leven. Wij supporten enkele mooie doelen en zetten ons in voor evenementen die in onze ogen een steuntje in de rug verdienen. Niet omdat we ermee willen showen, maar gewoon omdat we vinden dat we dit moeten doen. Wij hebben ons onder andere ingezet voor:

jongondernemenJong Ondernemen

Nuances steunt initiatieven om jonge ondernemers in Nederland verder te helpen in hun ontwikkeling. Wij sponsoren jaarlijks enkele student-bedrijven in het HBO, zodat ook in de toekomst ons land verzekerd is van talentvolle ondernemers. Verder hebben wij zitting in jury’s van Jong Ondernemen, waar tijdens finales de bedrijven worden beoordeeld op hun inzet, financiële en marketingtechnische ideeën.

oceancleanupThe Ocean Cleanup

Student Boyan Slat ontwikkelde tijdens zijn studietijd een systeem om de gigantische hoeveelheden plastic zwerfafval in de oceanen te verzamelen en op te ruimen. Wat iedereen voor onmogelijk hield, wist Boyan uit te werken tot een heus werkend systeem. Een staaltje doorzettingsvermogen en ondernemerschap dat de wereld weer schoner maakt. Wij doneerden graag om mee te helpen.

signforlifeSign for Life

Onze plaatsgenoot Silvester Kuiper wil een teken voor leven geven. Bij hem werd jaren geleden lymfeklier kanker geconstateerd, inmiddels is hij daarvan volledig genezen. Zijn eerste initiatief, een sponsorloop, bracht veel geld bij elkaar. Inmiddels heeft het project al grote vormen aangenomen, waar wij graag een steentje aan bijdragen.

Praten over kanker Praten over kanker

Een website die ontstaan is uit een behoefte om in een veilige omgeving contact te kunnen leggen met lotgenoten. Daar waar velen hun toevlucht kunnen vinden in het praten met anderen in groepstherapie, daar biedt deze website dezelfde mogelijkheid, maar dan vanuit een andere omgeving. Nuances ontwierp en onderhoudt de site kosteloos.

Camino SeguroCamino Seguro

Camino Seguro -in het engels Safe Passage- is een project dat de kinderen die op de vuilnisbelt van Guatemala Stad leven en wonen, betere toekomstkansen wil bieden. Camino Seguro helpt deze kinderen de vicieuze cirkel van armoede, verwaarlozing, drugsgebruik en criminaliteit te doorbreken door middel van scholing. Nuances droeg bij aan een sponsorloop ter ondersteuning van dit project.

Sinterklaas actie Sinterklaas actie

In Soest wordt elk jaar een Sinterklaas actie gehouden. Deze actie heeft ten doel om de lokale kinderen een moment te geven van puur plezier en ontspanning. Nuances doneerde aan dit evenement.

PAK weeshuis project PAK weeshuis project

Alle weeshuizen waar het PAK Project mee samenwerkt, bieden onderdak aan kinderen die (half) wees zijn. Een aantal kinderen komen uit families die te arm zijn om ze te kunnen onderhouden. De weeshuizen verschaffen hen voedsel en onderdak. Daarnaast, en dat is het belangrijkste, bieden de weeshuizen een steunende omgeving waarin de kinderen liefde krijgen en verzorgd worden. Nuances ontwierp kosteloos het logo van PAK.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Doe je mee? Het voelt goed!