brochure ontwerp

Het ontwerpen van een uitgebreide brochure is een intensief proces. Door een nauwe samenwerking en veel ervaring met brochure ontwerp realiseren wij juist dat ontwerp dat jouw bedrijf en product(en) laat opvallen. Bij het ontwerpen van een brochure komen veel zaken kijken.

Brochure ontwerp

  • ontwerp van de cover van de brochure;
  • opmaak beginpagina per hoofdstuk;
  • keuze lettertype;
  • gebruik van een watermerk… of juist niet;
  • etc.

Eigenlijk teveel zaken om op te noemen. Door onze ervaring met het maken van een brochure ontwerp, weten wij naadloos een pakkende cover te ontwikkelen die een vervolgens wordt aangevuld met modern geformuleerde teksten. Uiteraard ondersteunen we ook in het zoeken naar geschikt beeldmateriaal; dit kan door ons vervaardigd worden of we zoeken geschikt materiaal in bestaande beeldbanken.

Werkwijze brochure ontwerp

De werkwijze is vrij eenvoudig: jij hoeft alleen de platte tekst (bv. in Word) bij ons aan te leveren, wij verzorgen verder het complete ontwerp van je brochure. Uiteraard houden we bij het verzorgen van de opmaak rekening met jouw wensen, maar desgewenst maken we ook naar eigen inzicht een opzet die je vervolgens kunt beoordelen. Tijdens een oriëntatiegesprek bespreken we uitgebreid alle mogelijkheden.

Heb je interesse in onze diensten over het ontwikkelen van een brochure? Doe dan inspiratie op in onze portfolio of neem contact op om vrijblijvend frisse ideeën over je brochure op te doen.