Een van onze klanten organiseert al jaren sportkampen in Spanje. Daar het concept erg succesvol bleek, werd er gezocht naar uitbreidingsmogelijkheden. Als resultaat hiervan worden vanaf zomer 2011 de sportkampen ook in Hongarije aangeboden. Voor het promoten van deze nieuwe dienst ontwikkelde Nuances een sfeervolle en informatieve drieluik folder.

drieluik folder ontwerpHet uitgangspunt van de drieluik folder was de reeds ontwikkelde website: de moderne kleurstelling werd overgenomen in het folder ontwerp en verder uitgewerkt met pakkend beeldmateriaal en duidelijke teksten. Daar de sportkampen op een breed publiek gericht zijn, werden bewust foto’s van jongeren én ouderen gebruikt. Om het veelzijdige aanbod verder te verduidelijken, werd gekozen om zowel inspannende als ontspannende sportieve activiteiten te beschrijven.

De opdrachtgever liet tevens het drukwerk van het folder ontwerp door Nuances verzorgen: door het kiezen voor luxe 250 grams gesatineerd papier werd een hoogwaardige uitstraling aan de drieluik folder gegeven.

Nuances wenst Sportkamp Hongarije uiteraard veel succes met deze nieuwe markt!

Drieluik folder Sportkamp Hongarije

Rate this post