Webshop duikschool met veel mogelijkheden

duikschool wobbegongEind januari heeft Nuances een uitgebreide website opgeleverd voor Duikschool Wobbegong in Amersfoort. Een technisch hoogstandje waar we trots op zijn: de online presentatie van deze grote duikschool heeft een metamorfose ondergaan en is nu een van de meest uitgebreide van Nederland. De bezoeker kan informatie vinden over duiken, maar ook online spullen kopen, cursussen boeken en duikmateriaal huren.

Website duiken

duikschool wobbegongOp het ‘gewone’ deel van de website vindt de bezoeker interessante informatie over duiken in Nederland, aangevuld met leuke weetjes over de duikschool en de duikvereniging. Daarnaast vindt men beschrijvingen van duikreizen en mogelijkheden om duikskills te verbeteren. Alle pagina’s zijn optimaal vindbaar gemaakt met de meest recente SEO inzichten.

Reguliere webshop

In de webshop kan de bezoeker diverse duikmaterialen aanschaffen, zoals duikpakken, laarsjes en vesten. Ook de accessoires ontbreken niet; zo zijn er duiklampen, computers en gadgets te koop. Regelmatig worden er spullen met korting aangeboden, die door middel van een opvallende button visueel extra benadrukt worden.

Boekingen voor cursussen

Duikschool Wobbegong verzorgt een groot aantal duikcursussen voor beginners tot gevorderden. Ook deze cursussen kunnen nu allemaal online geboekt worden, waarbij de benodigde cursusinformatie online verwerkt wordt. Daarnaast kan elke duikinstructeur online bekijken hoeveel cursisten hij voor zijn komende cursus kan verwachten.

Verhuur materiaal

duikschool wobbegongDe duikschool heeft een grote collectie aan duikmaterialen die verhuurd worden aan particulieren. De gehele verhuur(administratie) is nu online ingericht en het CMS houdt bij welke materialen op welk moment nog op voorraad zijn. De workflow voor de medewerkers van de duikschool is hiermee enorm afgenomen en het gemak van online materiaal huren en betalen is voor de bezoeker duidelijk merkbaar.

Responsive website ontwerp

Uiteraard is de website is volledig geoptimaliseerd voor weergave op alle soorten weergaven, zoals een gewone pc, tablet en mobiel. Daarnaast voldoet het aan alle eisen voor online verkopen met een beveiligde SSL verbinding en kan de bezoeker snel en gemakkelijk met iDEAL afrekenen. Nieuwsgierig geworden? Klik gelijk even door naar www.wobbegong.nl

5/5 - (1 stemmen)