Familiewapens gaan vaak al meerdere generaties mee. Maar met de tijd gaat de kwaliteit vaak achteruit. Laat je familiewapen daarom professioneel digitaliseren. Het resultaat is een blijvend scherpe afdruk, omdat het door ons in vectoren wordt opgebouwd.

Een familiewapen digitaliseren wordt gedaan met software van bijvoorbeeld Adobe. Hiermee zet je een familiewapen om in een vector-bestand. Er zijn 2 manieren:

  • inscannen en direct digitaliseren (mogelijk bij zeer scherp origineel)
  • volledig met de hand overtekenen (nodig bij een onduidelijk origineel)

Alle details verwerkt

We verwerken zo nauwkeurig mogelijk alle mogelijke details uit je bestaande wapen. Denk aan de helm en helmteken, dekkleden (of helmkleden), wrong, etc. Je familiewapen blijft even waardevol, maar het resultaat is uiterst scherp en modern.

Nadat het familiewapen gedigitaliseerd is, ontvang je het wapen in ruim 10 varianten, zodat je het in de toekomst op alle mogelijke manieren kunt gebruiken. Denk aan borduren op kleding, afdrukken op vlaggen, etc. En natuurlijk kunnen we je daar ook bij van dienst zijn.

Werkwijze digitaliseren familiewapen

Wij werken als volgt: je stuurt ons eerst (zie hieronder) jouw bestaande familiewapen, waarna we de kosten berekenen. Indien akkoord, ontvang je in de eerste instantie een versie per mail om te kijken of dat hetgene is wat je ervan verwacht (uiteraard mag je hier feedback op geven). Na het verwerken van eventuele wijzigingen is het wapen gereed en binnen een week ontvang je de compleet uitgewerkte varianten.

Je zult begrijpen dat elk familiewapen voor ons meer of minder werk levert om te digitaliseren. Wil je weten wat de kosten zijn van het laten digitaliseren of restylen van jouw huidige wapen? Stuur ons je beste scan en je ontvangt geheel vrijblijvend een offerte op maat.

    Kies je bestand (maximaal 2MB):

    Vul je persoonlijke gegevens hieronder in, zodat wij gemakkelijk contact met je kunnen opnemen.
    We reageren meestal dezelfde werkdag. Je mag zelf aangeven hoe wij dit doen: