flyer ontwerp

Daar waar een folder een meer luxe en uitgebreide manier is om je doelgroep te bereiken, daar is een flyer ontwerp juist een simpele, maar daarom niet minder doeltreffende marketing-variant.

Opvallend flyer ontwerp

Jouw flyer moet opvallen, toch? Zomaar een idee: full-colour is mooi, maar misschien is voor jouw doel een zwart-wit print juist wel veel meer geschikt? Gebruik een modern lettertype of een duidelijk beeldmerk. Wat de eye-catcher ook is, we zorgen altijd voor een opvallend element, zodat je flyer direct de aandacht trekt.

Flyer drukwerk

Het voordeel van een flyer ontwerp is dat je deze in grote oplagen kunt laten produceren, waarmee de kosten per stuk erg laag liggen. Op deze manier hebt je veel promotiemateriaal, wat met name tijdens een beurs of een flyer actie op straat erg handig kan zijn. Des te meer flyers je namelijk uitdeelt, des te meer potentiële klanten je bereikt!

Ook voor jou kunnen wij tegen lage kosten een doeltreffend flyer ontwerp maken en tevens het drukwerk verzorgen. Doe inspiratie op in onze portfolio of neem contact op om vrijblijvend frisse ideeën over jouw flyer op te doen.