folder ontwerp

Folder ontwerp

Een folder is een luxe manier om je potentiële klanten te informeren over jouw producten. Bijvoorbeeld door middel van een keurig geplastificeerde folder, een uitvouwbaar klein of groot formaat drieluik folder, of… Kortom, eindeloos veel mogelijkheden, zomaar een paar voorbeelden:

folder gevouwen smalfolder kruislings gevouwenfolder drieluikvierkante folder gevouwendrieluik folder10 zijdig folder gevouwenluikvouw folder10 zijdig zigzag gevouwen volder

Kosten folder ontwerp

Een folder is een uitgebreide, maar duurdere manier om je klanten te informeren. Wij beseffen ons echter dat elk project zijn budget heeft en zoeken daarom met jou naar het meest geschikte folder ontwerp voor je campagne. Maar…je wilt toch een indicatie, dat begrijpen wij ook. Dus om je een grove indruk te geven van de kosten van folder ontwerp: gemiddeld genomen variëren de kosten tussen €200 en €400.

Werkwijze

Na een oriënterend gesprek ontvangen wij graag enig materiaal en daarvan maken wij een opzet van je folder ontwerp. Uiteraard hebt je de vrijheid om de folder nog te wijzigen en uiteindelijk leveren wij deze digitaal aan, zodat je hem rechtstreeks aan een drukker kunt leveren. Als je dat liever hebt, verzorgen wij natuurlijk ook het drukwerk voor je.

Jouw idee, ons ontwerp, jouw folder

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het ontwerp van jouw folder? Deel je ideeën met ons en wij praten graag verblijvend met je verder over de mogelijkheden om jouw voorstel te verwerken tot een spraakmakend folder ontwerp.

Drukwerk folder

Zodra je folder onderwerp gereed is, dan is de volgende stap natuurlijk het professioneel laten drukken van je folder. Er zijn veel goedkope aanbieders van drukwerk te vinden, maar goedkoop is toch vaak duurkoop. Je bent uiteraard vrij om het door aangeleverde bestand bij een drukker af te geven. Vrijblijvend doen we je ook graag een aanbod voor het laten drukken van je folder ontwerp. Je hebt dan geen omkijken naar het maken van keuzes uit papiersoorten, levertijden en het uitzoeken van aanleverspecificaties, zoals het aanleveren in CMYK of RGB.