huisstijl ontwerp

Wat is jouw huisstijl?

Ondernemers beseffen gelukkig vaak dat een goed huisstijl ontwerp de werkwijze, dynamiek en sfeer van hun onderneming kan uitstralen. Meestal zijn er dan ook al enige ideeën ontstaan over het ontwerp van de huisstijl.

Onze bijdrage

Wij helpen graag – startend – ondernemers verder om deze ideeën over het huisstijl verder te ontwikkelen. Maar ook als je totaal nog geen idee hebt of je wilt je huidige huisstijl ontwerp een facelift geven, dan willen wij je uiteraard graag op weg helpen om jouw wensen uit te werken tegen een betaalbaar ontwerp.

Basis huisstijl ontwerp

Vaak wordt er begonnen met het ontwerpen van een logo, waarna enkele elementen (of kleuren) uit dit logo worden gebruikt om de huisstijl verder uit te werken. Deze huisstijl komt uiteraard overal in terug, te denken valt hierbij uiteraard aan briefpapier, visitekaartjes en een website, maar ook in mailings, folders en ander communicatiemateriaal.

Wil je meer weten over de werkwijze die wij hanteren en de mogelijkheden voor jouw huisstijl ontwerp? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag meer.