Met een overvloed aan ontwerpbureaus in Nederland is de zoektocht naar een professionele ontwerper soms een ware halszaak. U zoekt een ontwerper waar u vertrouwen in kunt krijgen, die voor u een huisstijl kan ontwerpen waar u jarenlang mee door kunt. En met name: een ontwerper die een design kan maken dat bij u past! De hamvraag is natuurlijk: wanneer is een huisstijl ontwerp zo goed dat met recht gezegd kan worden: ‘Dit is een krachtige huisstijl’?

Een huisstijl ontwerp valt uiteen in een aantal zaken en producten. Om de vraag goed te beantwoorden, belichten we 1 item dat erg tot de verbeelding spreekt: het visitekaartje ontwerp. Het behoeft geen toelichting dat een visitekaartje deel uitmaakt van het huisstijl ontwerp. De kracht van een goed huisstijl en visitekaartje ontwerp schuilt hierin: Na afloop van een goed gesprek met een (nieuwe) relatie wisselt u uiteraard uw visitekaartje uit. Zowel u als uw relatie gaan elk hun weg en doen wellicht nog meerdere contacten op. Na afloop van het evenement bekijkt de genoemde relatie alle verzamelde kaartjes, waarop er 1 kaartje uitspringt: die van u! Want: het kaartje valt op en bovendien herkent uw relatie u in het visitekaartje! Dit hoeft niet door middel van een foto, maar wel door een dusdanig treffend ontwerp dat 1 op 1 bij u past. En dàt is de kracht van een goed visitekaartje en huisstijl ontwerp: het past bij u en uw bedrijf.

Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe wij u en uw bedrijf een gezicht kunnen geven. Door het gesprek met u aan te gaan en in dit gesprek op zoek te gaan naar de persoon achter het bedrijf, zijn wij in staat een huisstijl te ontwerpen die exact bij u past. We nemen hiermee duidelijk afstand van de vele websites die voor een lage prijs en met veel kortingen enkel een snel en simpel plaatje ontwikkelen. Immers: hoe kan een huisstijl worden ontworpen na slechts een korte briefing, zonder persoonlijk gesprek? Wij nodigen u dus graag altijd eerst uit voor een kennismakingsgesprek waarin wij u graag meer vertellen over onze ideeën m.b.t. huisstijl ontwerp.

Tijdens dit gesprek vertellen wij meer over Nuances, maar we horen ook graag het verhaal van uw bedrijf. Verder bekijken we uiteraard voorbeelden van door ons ontworpen logo’s, huisstijlen, visitekaartjes, flyers/folders en websites, waarbij u aangeeft welke ontwerpen u waardeert of welke juist niet. Langzaam ontstaat er dan een beeld van een huisstijl ontwerp dat bij u past en wat de kosten hiervan ongeveer zullen zijn. Wij hopen dat u begrijpt: in tegenstelling tot de vele bureaus die alleen een plaatje maken, houden wij juist graag eerst een praatje. Onze aanbieding ligt dus niet altijd in aantrekkelijke prijzen en kortingen, maar vooral in onze service en persoonlijke aandacht.

Graag tot ziens, de cappucino staat klaar!

Rate this post