Uw website is voor steeds meer potentiële klanten de eerste kennismaking met uw bedrijf. Echter, hoe goed uw website ook in elkaar zit, vaak hebben bezoekers nog vragen naar aanleiding van uw product- of dienstenaanbod. Naast de klassieke manieren van contact opnemen verschijnt er op meer en meer klantgerichte websites een nieuwe variant: Live chat support.

De klassieke manieren om de bezoeker contact op te laten nemen zijn de vermelding van uw telefoonnummer of de mogelijkheid van het achterlaten van een reactie via een contactformulier. Het Live chat support systeem biedt de bezoeker een uiterst snelle wijze van informatie aanvragen: met een simpele klik op de knop wordt er een chat-venster geopend waarin er direct contact wordt gelegd met een medewerker van het bedrijf. De medewerker ontvangt een signaal, opent het chatvenster en kan zo een antwoord geven op de gestelde vraag. Uiteraard is dit alleen mogelijk als er een medewerker online is, buiten kantoortijden wordt een mailformulier getoond.

Deze manier van communiceren brengt uw bedrijf dichterbij de bezoeker van uw website. En daarmee dus dichter bij een potentiële nieuwe klant. En daar komt nog eens bij: u biedt deze snelle contactmogelijkheid aan, uw concurrent daarentegen waarschijnlijk niet! Wilt u weten wat een Live chat support systeem voor uw website kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Rate this post