In de loop der jaren hebben wij al vele logo ontwerpen voor bedrijven (en enkele verenigingen) gerealiseerd. Elke keer weer zien wij het als een uitdaging om het logo – in combinatie met het huisstijl ontwerp – zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de sfeer van het bedrijf. Kleine facetten als subtiel kleurgebruik of een speling van lijnen zorgen er uiteindelijk voor dat het logo past bij de datgene waar het betreffende bedrijf voor staat.

Onze werkwijze bij het ontwikkelen van een nieuw logo houden wij graag helder en transparant. Na een persoonlijk gesprek maken wij enkele schetsen waaruit je vervolgens een variant kiest. Deze variant werken wij verder uit, waarna je aan het eind van het traject een pakket ontvangt met daarop het ontwerp van het logo in vele formaten. Je kunt het logo direct aan drukkers leveren of zelf gebruiken in Word of andere programma’s.

Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om een bestaand logo te digitaliseren. Wil je meer weten over het laten ontwerpen van logo’s? Vraag geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte.