Frisse wind brengt frisse designs

Vrouwe Jacoba
Vrouwe Jacoba

Nuances is verhuisd! Sinds 1 september zijn wij gehuisvest in een omgeving waar altijd een frisse wind waait: ons kantoor is nu namelijk ingericht op een monumentaal zeilschip, genaamd Vrouwe Jacoba. We weten zeker dat deze nieuwe omgeving nog meer zal bijdragen aan het ontwikkelen van verrassende en eigentijdse ontwerpen.

Nederlands Varend Erfgoed

fvenDe Vrouwe Jacoba is een klassieke Zuid-Hollandse tjalk uit 1881, die enkele jaren geleden compleet gerestaureerd is en een moderne inrichting heeft gekregen. Doordat tijdens de verbouwing rekening is gehouden met de oorspronkelijke kenmerken, behoort het schip officieel tot het Nederlands Varend Erfgoed. Het 24 meter lange schip biedt genoeg ruimte om creativiteit maximaal te laten bloeien. Of… we gooien de trossen los en laten de wind ons hoofd leegmaken. Alles kan!

Kopje koffie op de Vrouwe Jacoba

Nieuwsgierig naar de Vrouwe Jacoba? U bent van harte welkom om langs te komen, we geven u met plezier een rondleiding op dit prachtige schip. De vraag is natuurlijk waar we zijn, want tja, een schip vaart nu eenmaal. Vanaf september 2016 is onze ligplaats in het Friese Leeuwarden. Een beetje noordelijker dan onze vorige vestigingsplaats in Baarn, maar natuurlijk komen we ook nog gewoon graag even bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Contactgegevens

Door onze verhuizing hebben wij nieuwe contactgegevens. U bereikt ons als volgt:

Contact (ongewijzigd)
Telefoon: 035-5420748
Mail: info@nuances.nl

Postadres
Postbus 266
3740 AG Baarn

Bezoekadres
Willemskade 56
Leeuwarden

Graag tot ziens aan boord!

5/5 - (2 stemmen)