Elke eerste zondag van de maand, in november, januari en maart. Alle edities van Oesters vinden plaats op schepen in de Museumhaven en beginnen om 16:30 en duren tot ongeveer 20:00.

Dus wil jij ook genieten van gezelligheid en zo samen de gure winter even vergeten? Kom dan gewoon een keer langs en ontdek deze muzikale parels:

1 mrt ’20 – Wooden Moons - Aan boord ‘Speculant’ Adres: Willemskade (noordzijde) nr 46 Over de artiest: Wooden Moons speelt een afwisselend repertoire van een intieme akoestische setting tot een compleet rockend dansfeest. De zwevende Hammond-sound van organist Melvin de Groot neemt je mee terug in de tijd met nummers als Black Night en Born To Be Wild. Gitaristen Hilbert Postma en Rick Visser doen hun eerbetoon aan de karakteristieke Telecaster-sound… lees verder »
1 mrt ’20 – Frederique van Domburg - Aan boord ‘Speculant’ Adres: Willemskade (noordzijde) nr 46 Over de artiest: Frederique schrijft, speelt en borduurt poëtische verhalen die het liefst alles en iedereen dichtbij elkaar brengen. Ze speelde op festivals en bij mensen thuis. In haar nieuwe voorstelling "De jas voor een geliefde" beschrijft Frederique op cellomuziek het leven als een treinreis. Met teksten vol rijm en poëtische beelden nodigt ze het publiek uit… lees verder »
1 mrt ’20 – The Magnificent Sundays - Aan boord ‘Speculant’ Adres: Willemskade (noordzijde) nr 46 Over de muzikant: The Magnificent Sundays zijn drie door de wol geverfde muzikanten die (semi) akoestisch covers spelen, overgoten met een lazy Sunday gevoel. Soms klein en intiem, en soms wat groter en swingend! Ze bespelen een grote verscheidenheid aan instrumenten zoals gitaar, ukelele, bass, viool, cajon, piano en nog veel meer. Luister naar The Magnificent Sundays… lees verder »

 

Zodra er meer namen van artiesten bekend zijn, vermelden we dit op deze pagina en op onze Facebook-pagina. Of… geniet nog even van artiesten die in het verleden bij Oesters optraden!