Sinds enige tijd levert Nuances ook panoramafoto’s. Door middel van het combineren van hoogwaardig fotomateriaal met de technische mogelijkheden van moderne software, kunnen websites worden aangevuld met realistische 360 impressies van bijvoorbeeld interieurs, landschappen of andere omgevingen.

Met deze nieuwe toepassing verbreedt Nuances wederom haar aanbod op website-gebied. De panoramafoto’s geven een levensechte impressie van omgevingen, zodat bezoekers van een website kunnen ervaren hoe het op een bepaalde plek eruit ziet. Een extra toepassing is dat er met behulp van zogenaamde hotspots ook als het ware door de omgeving gewandeld kan worden: door het klikken op een hotspot gaat de bezoeker naar een volgende plek.

Zo kan een bezoekers in een hotel van de lobby naar het restaurant wandelen en zich vervolgens viruteel via de hal naar een kamer begeven om daar de sfeer te proeven. Of men kijkt rond aan dek van een zeilschip, wandelt naar het onderdek en bekijkt daar het verblijf en de hutten. Zo zijn er vele andere mogelijkheden denkbaar, bekijk onze panorama ontwerp pagina en doe vele ideeën op.

Rate this post