poster ontwerp

Poster ontwerp? Laat het opvallen!

Veel evenementen worden aangekondigd met een groot poster ontwerp, abri of billboard. De kunst is echter wel om de advertentie dan ook zo opvallend te maken dat diegene die hem bekijkt er een paar uur later nog aan denkt…

Boodschap van de poster

Het belangrijkste kenmerk van een goed poster ontwerp is wellicht wel het feit dat de kernboodschap erg duidelijk moet zijn. Verder dient dit te worden aangevuld met pakkend beeldmateriaal of doordacht gebruiken van kleurvlakken. Met dit laatste wordt vaak geprobeerd de aandacht te trekken (denk bijvoorbeeld aan knalroze posters met 1 of 2 losse woorden erop), maar hier schuilt dan wel gelijk een complete reclamecampagne achter (anders is het een op zichzelf staande actie die geen diepgang heeft).

Wat wordt jouw poster ontwerp?

Kortom, het beste is als de poster tegelijk aansluit bij jouw reclamelijn en huisstijl. Vertel ons dus waar je door middel van een poster de aandacht op wil vestigen en wij werken dit uit tot een aansprekende poster die gegarandeerd jouw doelgroep zal aanspreken.

Wil je meer weten over onze aanpak? Doe inspiratie op in onze portfolio of neem contact op om vrijblijvend frisse ideeën over jouw poster op te doen.