Hieronder zie je enkele afbeeldingen van schilderijen die in het verleden door Kitty zijn gemaakt. Zij maakt met name schilderijen pastelkrijt, waarbij ze zeer scherp op details let. Hierdoor laat ze haar ontwerpen echt leven, het is dus niet zomaar een overgetekende foto. Diverse schilderijen waren in musea en galerijen te bezichtigen. Door te klikken op een schilderij, ga je naar haar eigen website. Je kunt haar ook volgen op Instagram.

Schilderijen pastelkrijt

schilderijen pastelkrijt bos schilderijen pastelkrijt boer schilderij kitty dieben paard schilderij kitty luimes waterval schilderij cch dieben bergenschilderij pastelkrijt kitty dieben koeienschilderij pastelkrijt kind

Wat is pastelkrijt?

Pastelkrijt of pastel is een zacht soort krijtstift waarmee op een zeer schilderachtige wijze getekend kan worden. Kunstenaars die met pastelkrijt werken zien hun werk dan ook vaak eerder als een schilderij dan als een tekening. In tegenstelling tot wat de naam zou doen vermoeden, kunnen met pastel ook zeer felle kleuren verkregen worden.

De werken die met pastel worden gemaakt worden wel pastels genoemd (Wiki).