Gewone visitekaartjes zijn er in overvloed: een beproefd concept, maar toch met beperkingen. Wilt u bijvoorbeeld wat meer informatie kwijt op uw kaartje, dan lukt dat niet omdat het dan zo vol wordt. Onze ‘Visifolder’ biedt de oplossing: een combinatie tussen visitekaartje en folder.

De Visifolder is een uitvouwbaar visitekaartje waar u op de ontstane ruimte veel informatie kwijt kunt. Zowel aan voor- als achterzijde ontstaat in uitgevouwen toestand een oppervlak dat zich laat vergelijken met een veelvoud van een enkel visitekaartje. Hierdoor ontstaan dus veel mogelijkheden om uitgebreide informatie te presenteren.

Afhankelijk van de hoeveelheid informatie die u wilt communiceren, kunt u kiezen uit de diverse formaten waarin de Visifolder wordt geleverd. Nuances levert vele soorten van dit uitvouwbaar visitekaartje. Van kleine formaten (3×3 vakjes) tot de grote varianten van 5×5 vakjes. De eenvoudige variant van 3×3 vakjes kunt u wegens het formaat gemakkelijk opvouwen en uitvouwen. U bestelt deze al vanaf € 1,50 per stuk!

Wilt u meer weten over deze originele vorm van visitekaartje ontwerp, toepassingen lezen of voorbeelden bekijken van alle varianten? Lees dan verder op onze Visifolder pagina.

5/5 - (1 stemmen)