visitekaartje ontwerp

Jij zorgt tijdens een (zakelijke) ontmoeting voor een perfecte eerste indruk. Wij zorgen voor die even zo belangrijke tweede indruk. Hoe?

Visitekaartje ontwerp dat bij jou past

Stel je eens voor: je hebt een boeiend gesprek met een nieuwe relatie. Na het gesprek krijg je diens visitekaartje mee, een paar dagen later bekijk je het weer. Een raar gevoel bekruipt je: het was een interessant gesprek, maar je herkent de persoon niet in het kaartje dat je op dat moment bekijkt. Raar, toch?

Jij bént jouw visitekaartje

Wij zorgen ervoor dat jouw relaties dit niet overkomt: als zij jouw visitekaartje bekijken, herkennen zij direct jou en je bedrijf in het ontwerp van het kaartje. Dat is tenslotte wat je wilt: je zorgt zelf voor die goede eerste indruk, maar na het gesprek moet de nieuwe relatie jou uiteraard terug herkennen in het visitekaartje dat je overhandigd hebt.

Een doordacht visitekaartje ontwerp ligt aan de basis van een pakkende kennismaking. Wij zorgen voor een stevige en professionele basis. Doe inspiratie op in onze portfolio of neem contact op om vrijblijvend frisse ideeën over jouw visitekaartje op te doen.