visitekaartje ontwerp

U zorgt tijdens een (zakelijke) ontmoeting voor een perfecte eerste indruk. Wij zorgen voor die even zo belangrijke tweede indruk. Hoe?

Visitekaartje ontwerp dat bij u past

Stelt u zich eens voor: u heeft een boeiend gesprek met een nieuwe relatie. Na het gesprek krijgt u diens visitekaartje mee, een paar dagen later bekijkt u het weer. Een raar gevoel bekruipt u: het was een interessant gesprek, maar u herkent de persoon niet in het kaartje dat u op dat moment bekijkt. Raar, toch?

U bént uw visitekaartje

Wij zorgen ervoor dat uw relaties dit niet overkomt: als zij uw visitekaartje bekijken, herkennen zij direct u en uw bedrijf in het ontwerp van het kaartje. Dat is tenslotte wat u wilt: u zorgt zelf voor die goede eerste indruk, maar na het gesprek moet de nieuwe relatie u uiteraard terug herkennen in het visitekaartje dat u overhandigd heeft.

Een doordacht visitekaartje ontwerp ligt aan de basis van een pakkende kennismaking. Wij zorgen voor een stevige en professionele basis. Doe inspiratie op in onze portfolio of neem contact op om vrijblijvend frisse ideeën over uw visitekaartje op te doen.

Visitekaartje ontwerp
Interessant?