Wist u dat een gemiddelde website-bezoeker binnen 2 seconden zijn keuze heeft gemaakt of hij op de betreffende website blijft? 2 seconden, dat is korter dan de tijd dat u deze 2 zinnen gelezen heeft!

Maak indruk met uw website ontwerp

Het is daarom dus van enorm belang dat uw pagina’s voldoen aan een aantal primaire eisen, waardoor de eerste indruk precies raak is. Een strak design, duidelijke boodschap, snelle laadtijd en bovendien het gebruik van pakkend beeldmateriaal: allemaal ingrediënten waar wij rekening mee (moeten) houden op het moment dat we een website ontwerp maken. Door al deze factoren professioneel te combineren, ontwerpen we websites waar bezoekers op doorklikken en dus uw product/dienst verder leren kennen.

Uw inbreng, onze expertise

Wij ontwikkelen moderne websites die passen bij bedrijven van deze tijd. Indien gewenst laten we het website ontwerp aansluiten bij een bestaande huisstijl, maar we nemen ook de vrijheid om met onze jarenlange ervaring u tips te geven wat (en waarom) mogelijk een verbeterslag in uw bestaande ontwerp kan betekenen. Daarnaast ontwikkelen we uiteraard websites die aansluiten bij uw financiële mogelijkheden. Lees meer over de mogelijkheden:

Basis website ontwerp

Voor alle starters en kleine ondernemers die beseffen dat een website onontbeerlijk is, maar tegelijk niet de middelen hebben om groots uit te pakken. Een volledig doordacht traject dat resulteert in een kleinschalige website met ongeveer 5 pagina’s, een contactformulier en uiteraard koppelingen met uw social media kanalen.

Professioneel, zakelijke website

Wilt u uw online presentatie op een professioneel niveau tillen? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden van bijvoorbeeld een webshop, verhuurmodule, compleet beheersysteem of andere grootschalige toepassingen.

Websites voor mobiel en tablet (responsive)

Alle websites die wij ontwerpen zijn geschikt voor weergave op een tablet of mobiele telefoon. Hierdoor bereikt u een zo groot mogelijk doelgroep.

Optimale vindbaarheid (SEO)

Bij het ontwikkelen van uw website houden wij rekening met de nieuwste mogelijkheden rondom het optimaal vindbaar maken van uw website in zoekmachines. Hierdoor kunnen klanten u snel vinden en loopt u dus geen leads mis.
Website ontwerp
Interessant?