Wist je dat een gemiddelde website-bezoeker binnen 2 seconden zijn keuze heeft gemaakt of hij op de betreffende website blijft? 2 seconden, dat is korter dan de tijd dat je deze 2 zinnen gelezen hebt!

Maak indruk met jouw website ontwerp

Het is daarom dus van enorm belang dat jouw pagina’s voldoen aan een aantal primaire eisen, waardoor de eerste indruk precies raak is. Een strak design, duidelijke boodschap, snelle laadtijd en bovendien het gebruik van pakkend beeldmateriaal: allemaal ingrediënten waar wij rekening mee (moeten) houden op het moment dat we een website ontwerp maken. Door al deze factoren professioneel te combineren, ontwerpen we websites waar bezoekers op doorklikken en dus jouw product/dienst verder leren kennen.

WordPress met Avada thema

Een goede basis is enorm belangrijk. Daarom specialiseren wij ons al jaren met een van de meest bekende thema’s, Avada. We zijn WordPress Avada specialist geworden door het uitvoerig gebruiken en begrijpen van alle mogelijkheden die dit thema biedt, waardoor geen enkel ontwerp op een ander lijkt. Avada heeft alle functionaliteiten in huis om een prachtig moderne website te ontwikkelen, zonder gebruik te maken van onnodige extra plugins. Neem contact met ons op voor meer informatie over het ontwerpen van een website met het Avada thema.

Jouw inbreng, onze expertise

Wij ontwikkelen moderne websites die passen bij bedrijven van deze tijd. Indien gewenst laten we het website ontwerp aansluiten bij een bestaande huisstijl, maar we nemen ook de vrijheid om je met onze jarenlange ervaring tips te geven wat (en waarom) mogelijk een verbeterslag in jouw bestaande ontwerp kan betekenen. Daarnaast ontwikkelen we uiteraard websites die aansluiten bij uw financiële mogelijkheden. Lees meer over de mogelijkheden:

Basis website ontwerp

Voor alle starters en kleine ondernemers die beseffen dat een website onontbeerlijk is, maar tegelijk niet de middelen hebben om groots uit te pakken. Een volledig doordacht traject dat resulteert in een kleinschalige website met ongeveer 5 pagina’s, een contactformulier en uiteraard koppelingen met jouw social media kanalen.

Professioneel, zakelijke website

Wil je je online presentatie op een hoger professioneel niveau tillen? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden van bijvoorbeeld een webshop, verhuurmodule, compleet beheersysteem of andere grootschalige toepassingen.

Websites voor mobiel en tablet (responsive)

Alle websites die wij ontwerpen zijn geschikt voor weergave op een tablet of mobiele telefoon. Hierdoor bereik je een zo groot mogelijk doelgroep.

Optimale vindbaarheid (SEO)

Bij het ontwikkelen van jouw website houden wij rekening met de nieuwste mogelijkheden rondom het optimaal vindbaar maken van jouw website in zoekmachines. Hierdoor kunnen klanten je snel vinden en loop je dus geen leads mis.