De opleiding Small Business en Retail Management van Hogeschool Utrecht is een HBO-opleiding waar studenten worden opgeleid tot echte ondernemers. Regelmatig behalen studenten tijdens hun studie al (grote) successen, zoals het winnen van prijzen als ‘Beste Europese studentbedrijf 2010’ en ‘Meest innovatieve product 2011’. De opleiding liet Nuances een platform ontwikkelen waar deze nieuwsfeiten gemakkelijk kunnen worden gepubliceerd en er op een interactieve manier met bezoekers kan worden gecommuniceerd. Een frisse website die volledig past bij een van de meest ondernemende opleidingen van Nederland.

Aanpakken! Dat is waar de opleiding Small Business en Retail Management (SBRM) voor staat. De ondernemende docenten en studenten vinden hun thuisbasis in Amersfoort, waar Hogeschool Utrecht ongeveer 4000 studenten huisvest. Om goed aan de buitenwereld te laten zien wat er zoal binnen de opleiding speelt, werd een platform ontwikkeld waar bijvoorbeeld nieuwsberichten direct kunnen worden gepubliceerd. Op de website wordt de interactie tussen opleiding en buitenwereld gezocht, waardoor bezoekers direct en gemakkelijk de SBRM-ondernemerssfeer zullen ervaren.

De website heeft een brede scope; door het integreren van twitter en facebook worden social media betrokken in het moderne concept. Verder kunnen bedrijven aangeven belangstelling te hebben in de diensten van studenten door bijvoorbeeld het aanvragen van een project. Daarnaast kan de bezoeker een korte indruk krijgen van het docententeam of succesvolle studentbedrijven bezoeken die zich via een link naar hun website profileren.

Bekijk de website en lees meer over Small Business en Retail Management op http://sbrm.hu.nl

Rate this post