website vindbaarheidU heeft een website… klein en simpel, of juist zeer uitgebreid. Het ziet er mooi uit, u krijgt complimenten van diegenen die uw site kennen. Toch heeft u het gevoel dat het aantal nieuwe bezoekers (en daardoor de gegenereerde inkomsten!) te wensen overlaat. Hier valt wat aan te doen… maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf!

Een van de dingen die zeer belangrijk zijn, is de vindbaarheid van uw site op zoekmachines en natuurlijk met name Google™. Wij kunnen er – samen met u – voor zorgen dat uw website beter gevonden wordt, hier hoeven vaak alleen maar een paar aanpassingen op uw site voor gedaan te worden. U kunt volledig zelf aangeven hoe u wilt investeren in uw vindbaarheid en waar uw voorkeur naar uitgaat!

Natuurlijk hebben wij onze ideeën en methodes (optimaliseren voor Google™, aanmelden bij verzamelsites, etc.) en samen met u combineren wij dit tot een compleet plan om zo uw website tot zijn recht te laten komen. Wilt u bijvoorbeeld uw vindbaarheid in Google™ vergroten? Dan is het bijvoorbeeld goed om te werken aan uw PageRank (dit is de populariteit van uw site).

Of wilt u liever zelf aan de slag met uw vindbaarheid? Lees dan onze SEO tips & tricks!

Website vindbaarheid
Interessant?