website vindbaarheidJe hebt een website… klein en simpel, of juist zeer uitgebreid. Het ziet er mooi uit, je krijgt complimenten van diegenen die jouw site kennen. Toch hebt je het gevoel dat het aantal nieuwe bezoekers (en daardoor de gegenereerde inkomsten!) te wensen overlaat. Hier valt wat aan te doen… maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf!

Een van de dingen die zeer belangrijk zijn, is de vindbaarheid van jouw site op zoekmachines en natuurlijk met name Google™. Wij kunnen er – samen met jou – voor zorgen dat je website beter gevonden wordt, hier hoeven vaak alleen maar een paar aanpassingen op je site voor gedaan te worden. Je kunt volledig zelf aangeven hoe je wilt investeren in je vindbaarheid en waar jouw voorkeur naar uitgaat!

Natuurlijk hebben wij onze ideeën en methodes (optimaliseren voor Google™, aanmelden bij verzamelsites, etc.) en samen met jou combineren wij dit tot een compleet plan om zo je website tot zijn recht te laten komen. Wil je bijvoorbeeld jouw vindbaarheid in Google™ vergroten? Dan is het bijvoorbeeld goed om te werken aan je PageRank (dit is de populariteit van je site).

Of wil je liever zelf aan de slag met je vindbaarheid? Lees dan onze SEO tips & tricks!