Het liefst leren we je kennen tijdens een persoonlijk gesprek. Maar natuurlijk doen er zich situaties voor (denk bijvoorbeeld aan spoedklussen) dat je met ons in zee gaat zonder een kennismaking. Toch willen wij ons graag aan je voorstellen, zodat je wel een beetje een gevoel kunt hebben bij wie wij zijn. Maak kennis met Kitty en Maurice.

Maurice Luimes » Maurice Luimes

Maurice Luimes studeerde eerst Bedrijfskundige Informatica in Utrecht, maar ontdekte in de loop van zijn studie dat met name de creatieve kant van de opleiding hem het meeste aansprak. Nadat hij zijn diploma behaalde verdiepte hij zich al snel in de wereld van het ontwerpen. Door zijn enthousiasme deed hij snel ervaring op met bekende programma’s van Adobe®. Tegenwoordig combineert hij zijn studie-kennis met jarenlange ontwerpervaring en weet zo uitstekend techniek met design te combineren.

Kitty

Kitty kwam al vroeg in aanraking met het creatieve vak van ontwerpen. Jaren terug schilderde ze veel en wist zo haar artistieke kunnen verder te perfectioneren. Haar werken hebben op diverse exposities en in enkele musea gehangen. In deze moderne tijd kwam ze in aanraking met de mogelijkheden van het ontwerpen op de computer en verdiepte zich snel in deze nieuwe wereld. Nu is ze de creatieveling bij Nuances en houdt ze zich met name bezig met de artistieke insteek van opdrachten.