Om bezoekers van onze website nog meer van dienst te zijn, hebben wij sinds kort een module geplaatst waarmee u kunt controleren of een bepaalde domeinnaam nog vrij is. In tegenstelling tot andere bureaus willen wij u vervolgens niet direct een hosting-pakket aanbieden, maar juist meedenken in het zoeken naar een geschikte provider. In onze ogen zijn vele providers te duur en bent u dus niet altijd overal even goed af.

Nuances is een ontwerpbureau en geen hosting-provider. Dus wij hebben ook geen belang bij welke provider u uw domein registreert. Waar we echter wel belang bij hebben zijn tevreden klanten. Veel ondernemers registreren een domein bij de goedkoopste provider, maar dit brengt wel enkele risico’s met zich mee, met name op het gebied van veiligheid. Wij adviseren onze klanten altijd een tussenvorm te zoeken: een betaalbare provider, maar wel eentje die zorg draagt voor een goede beveiliging en garant staat voor professionele hosting.

Bent u op zoek naar een domein en wilt u vrijblijvend zoeken naar de beschikbaarheid hiervan? Controleer de beschikbaarheid van uw domeinnaam, wij helpen u vervolgens graag om te zoeken naar een geschikte en betaalbare provider.

Rate this post