website onderhoudGewoon zo’n slechte dag… u krijgt een mailtje van een klant: “Je website ligt eruit!” Na een korte inventarisatie blijkt dat het nog erger is: kwaadwillenden hebben uw website gehackt. Uw provider heeft alleen een back-up van 5 dagen geleden, een naar gevoel bekruipt u. Voorkom dit scenario met back-ups en professioneel website onderhoud.

Website onderhoud: meer dan back-ups

Veel moderne websites draaien op software zoals WordPress, Joomla of Magento. Prachtige pakketten, maar ze zijn wel open source. Dit betekent simpel gezegd dat iedereen de code van de software kan opzoeken en er vervolgens op kan proberen in te breken. De makers van deze open source pakketten brengen regelmatig updates uit, maar deze moet u wel installeren. Met deze updates blijft uw website up-to-date en minder kwetsbaar voor aanvallen van buitenaf. Mocht het dan toch nog verkeerd gaan, dan is natuurlijk een goede back-up onmisbaar.

Website onderhoud uitbesteden?

Wilt u het risico lopen dat uw website op een dag niet meer bereikbaar is en u weken (of misschien wel maanden) werk kwijt bent? Wij denken graag met u mee in het zoeken naar betaalbare mogelijkheden voor uw bedrijf. U bent dan niet alleen verzekerd van goed onderhoud, maar u kunt binnen de mogelijkheden ook updates aan uw website laten aanbrengen of zelfs door ons uw social media kanalen laten beheren.

Veilig, gemak en geen zorgen

Met veel van onze klanten hebben we een afspraak dat wij tegen een vast maandelijks bedrag zorg dragen voor de actualiteit van de website. Onder dit onder valt het updaten van het CMS en plugins, bijhouden van enkele back-ups en een reguliere controle op uw websites. Indien u zelf kleine aanpassingen wilt laten doen op uw website, dan valt dat binnen het onderhoud. Wij maken per kwartaal inzichtelijk hoeveel uur we aan het onderhoud hebben besteed. Zijn dit minder uur dan u betaald heeft, dan bouwt u reserve op, zijn het er meer, dan laten we u dit tijdig weten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Eerlijk en transparant website onderhoud dus.

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Nog even kort de belangrijkste website onderhoud zaken op een rij:

Noodzaak

  • We updaten periodiek uw software (CMS, plugins), waardoor uw website veilig en up-to-date blijft
  • We maken periodiek een back-up van uw website en bewaren de laatste exemplaren

Handig

  • Wij controleren maandelijks of uw website goed functioneert
  • U laat zonder zorgen een kleine update aan uw website doen

Gemak

  • Wij beheren op uw verzoek uw social media kanalen en vergroten zo uw bereik
  • Wij schrijven en versturen op uw verzoek interessante nieuwsbrieven
Website onderhoud
Interessant?