Herken je dit: je hebt een logo, maar het is oud of is het met behulp van een verkeerd programma gemaakt en de kwaliteit verslechtert elke keer weer.

Hebt je ook het gevoel dat jouw logo eigenlijk een facelift zou moeten krijgen? Knijp je telkens maar een oogje dicht bij de zoveelste kopie, terwijl de kwaliteit steeds meer achteruit gaat? Wij digitaliseren en/of restylen je oude logo, zodat je weer trots kunt zijn op je briefpapier, enveloppen en wat al niet meer waar jouw logo op staat!

Onze werkwijze is als volgt: je stuurt ons eerst (zie onderaan) jouw huidige logo, wij berekenen dan wat de kosten zullen zijn. Na je goedkeuring beginnen wij met het digitaliseren van het logo. Je ontvangt in de eerste instantie een versie per mail om te kijken of dat hetgene is wat je ervan verwacht. Na het verwerken van eventuele wijzigingen is het logo gereed en binnen een week ontvang je de compleet uitgewerkte logo’s in diverse varianten.

Kosten logo digitaliseren

Je zult begrijpen dat elk logo voor ons meer of minder werk levert om te digitaliseren. Wil je weten wat de kosten zijn van het laten digitaliseren of restylen van jouw huidige logo? Stuur ons je ontwerp en je ontvangt geheel vrijblijvend een offerte op maat.

    Kies je bestand:

    Vul je persoonlijke gegevens hieronder in, zodat wij gemakkelijk contact met je kunnen opnemen.
    We reageren meestal dezelfde werkdag. Je mag zelf aangeven hoe wij dit doen: