In de huidige snelle wereld waarin social media een steeds grotere rol speelt, heeft Nuances besloten zich actief te presenteren op onder andere het platform Twitter. Regelmatig posten wij updates en geven wij ontwerp-tips. Als volger ontvangt u bovendien flinke kortingen op onze reguliere prijzen.

Door het verstrekken van boeiende weetjes en tips over interessante ontwikkelingen wil Nuances zichzelf ook in de social media een gezicht geven. Sinds begin 2011 is een van onze medewerkers actief op het sociale platform Twitter. Op het account @MauriceLuimes kan iedereen lezen wat onze medewerker bezighoudt, maar uiteraard kunt u ook snel uw vraag stellen via dit medium.

Een van de meest interessante aspecten van het volgen van @MauriceLuimes is het krijgen van extra korting op de ontwerpen van Nuances. Zo betaalt u voor een logo ontwerp slechts €399 in plaats van €499! Bovendien tweet Nuances regelmatig nieuwe aanbiedingen voor bijvoorbeeld huisstijl ontwerp, flyer/folder ontwerp en drukwerk. Volg ons dus op @MauriceLuimes of kijk eerst even op Twitter.

Rate this post