Als het noodzakelijk is, dan kan Nuances zeer snel en efficiënt een pakkende huisstijl ontwikkelen. Zo ervaarde ook Helios Security uit Nieuwegein. Nog geen 1½ week geleden namen zij contact met ons op en korte tijd later waren de eerste ontwerpen al goedgekeurd. Door middel van korte en effectieve communicatielijnen was de samenwerking met de klant ideaal, inmiddels liggen de meeste ontwerpen al bij de drukker.

briefpapierHelios Security is een bedrijf dat zich richt op het beveiligen van bedrijfspanden en heeft een uitgebreid scala aan diensten. Nuances koos voor een formele en strakke benadering van het presenteren van het bedrijf. Zakelijkheid en vertrouwen dient immers als basis voor de kennismaking met deze branche. Een rustige, maar tegelijk stijlvolle zwarte achtergrond werd als basis gekozen voor het uitrollen van de huisstijl.

helios-flyer

Helios staat voor ‘net een beetje meer’: Nuances heeft ervoor gezorgd dat ook in het huisstijl ontwerp deze slogan absoluut tot zijn recht komt. Wij wensen Helios Security veel succes met haar bedrijfsactiviteiten!

Rate this post